Hoe gaat het met het Doorgeefboek?

statistiek2015

Doorgeefboek Warns januari 2015
Het avontuur van de rondgang van de boekdelen door de buurten is in volle gang. Bijgaande statistiek toont hoever de boeken zijn met de invulling van de pagina’s. Omdat de boekenrondgang van huis naar huis in de ene buurt nu eenmaal sneller gaat als in de andere is onlangs besloten om het boek Middenkrite op te splitsen, zodat de opgelopen achterstand weer ingehaald kan worden en ook deze buurt zijn deel in het groeiende portret van ons dorp kan bijdragen!

5 gedachten over “Hoe gaat het met het Doorgeefboek?

 1. Joehoe ! Het nieuwe boek (1 van de 2 delen Middenkritte) is flink gevuld bij nummer 38 en nu door naar de buurman van de buren (zij wonen niet fulltime in Warns en hebben een kaartje ter aankondiging ontvangen, voor als ze weer in het mooie friesche 🙂 zijn)
  Tip!! heb je al ideeën maar is het boek nog niet bij jou huis aanbeland, ga dan alvast aan de slag en plak het er straks in… Wij hadden ook veel ideeën en dachten ´binnen een week is het af en ligt het boek bij de buren´, het heeft uiteindelijk een maand geduurd !! Het was geweldig leuk om te doen en ik wens iedereen heel veel plezier met het vullen van het boek… Kan niet wachten tot ze allemaal klaar zijn !!

  Hartelijke groet,
  Riejanne

  • Ik vind de tip van Riejanne een hartstikke goed idee. Jammer dat bij ons het boek al voorbij is gekomen! Het zou mooi zijn wanneer alle boeken in 2015 gevuld zijn. Nog 49 weken te gaan…
   Groeten, Moniek

   • Ja Moniek dat zou zeker mooi zijn! Vorige week is tijdens een inspirerende doorgeefboek-bijeenkomst van werkgroep en contactpersonen uit de buurten september 2015 als streefdatum gesteld om de boeken te vullen. En als ieder die het boek nog in huis gaat krijgen de tip van Riejanne ter harte neemt, dan gaat dat lukken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s