Doorgeefboek Warns dit jaar afgerond!

Beste inwoners van Warns

Eind 2013 ging het project Doorgeefboek Warns van start; een boek dat in delen een rondgang maakt door de buurten van ons dorp en waarvoor alle inwoners gevraagd worden er een bijdrage aan te leveren. Velen van jullie hebben door de tijd heen al een mooie bijdrage geplaatst op de bladzijde in het buurtboek bij de foto van uw woning. Twee boeken zijn inmiddels zo goed als klaar met de rondgang door hun buurt, andere boeken zijn mooi op weg naar de eindstreep, maar een paar buurten zullen echter nog even flink hun schouders onder de rondgang van hun boek moeten zetten, want dit jaar – 1 juli 2016 – gaan we het project afsluiten!

Heeft u het Doorgeefboek nog niet in huis gehad en wilt u er in de komende tijd graag een bijdrage in plaatsen? Informeer in uw buurt waar het boek is en wanneer u het in huis kunt krijgen en bereid alvast uw inbreng voor – verzamel foto s, plaatjes, tekeningen, beschrijf een stukje geschiedenis van het huis, een anekdote, of hoe het is om hier te wonen – zodat u uw bijdrage t.z.t. direct in het boek op uw bladzijde kunt plaatsen.

Het Doorgeefboek Warns ontwikkelt zich als een prachtig tijdsbeeld van ons dorp; waardevol voor ons, maar zeker ook voor volgende generaties!
Bekijk hier de groeiende inhoud van de buurtboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s