Rondgang buurtboeken gestopt!

Na bijna 3 jaar onderweg te zijn geweest door de buurten van Warns wordt het project DOORGEEFBOEK afgerond. De buurtboeken zijn inmiddels verzameld en binnenkort worden ze met elkaar tot één imposant boek ingebonden dat een mooie plek gaat krijgen in Dorpscultuurhuis de Spylder. Het is een prachtig tijdsbeeld van ons dorp geworden!

Om ook de laatste open plekken in de buurtboeken ingevuld te krijgen is afgelopen zaterdag 9 juli tussen 11.00 en 12.00 uur op het parkeerterrein van De Treffe een ‘gezamenlijk plakmoment’ georganiseerd. Hier stond de optochtwagen Fan Sé tot Zee  (na een tour door het dorp) met daarop alle buurtboeken. Ieder die nog geen bijdrage geleverd heeft aan het project was nu in de gelegenheid dit alsnog te doen.

Het weer was prachtig, de toer door het dorp was leuk, de opkomst was mooi en de sfeer was helemaal goed! Kortom, een geslaagde afsluiting van de rondgang van het DOORGEEFBOEK WARNS!

Fan Sé tot Zee, geweldig dat we de wagen mochten gebruiken en Jorrit (en zoon), bedankt voor het rijden ervan!

afsluitenDGB2afsluitenDGB3afsluitenDGB5afsluitenDGB15afsluitenDGB19 afsluitenDGB20 afsluitenDGB21afsluitenDGB23 afsluitenDGB24 afsluitenDGB26afsluitenDGB28

Binnenkort een update van alle nieuw ingevulde bladzijden!

Kijk hier voor meer foto’s

2 gedachten over “Rondgang buurtboeken gestopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s